donderdag 9 januari 2014

9 januari 2014... 1 van 12

Toch wel gespannen en met frisse tegenzin ging ik afgelopen maandag weer naar de "chemokamer" in Drachten...

De laatste AC chemo had er (ondanks een veelbelovend begin) toch wel heel erg ingehakt. Ze zeggen wel dat deze nieuwe serie (Taxol) minder heftig is, maar ik vertrouwde dat toch niet helemaal...

Maar ja, weglopen is ook geen optie!
Dus weer in de stoel. Prikken wordt lastiger omdat linkerarm onbruikbaar is door de trombose. Aderen in rechterarm zijn verhard door chemo. Maar na een keer goed mis te heben geprikt is het toch weer gelukt.

Het is nu donderdag en ik moet eerlijk zeggen dat deze chemo "meevalt"! Ik ben inderdaad minder beroerd, alleen wel heel erg moe. Er komen er nog 11, ben benieuwd!

Gelukkig is mijn ingezwachtelde arm ook weer vrij, dinsdag kwam de aangemeten kous. Zit een stuk beter en geeft weer heel veel vrijheid!
Afgelopen dinsdag is er ook nog een scan gemaakt van mijn buik. Dit om te zien of er goede bloedvaten zijn voor transplantatie. Komende week zal ik hier meer van horen, spannend...

Vanaf volgende week zal mijn cocktailuurtje op de dinsdag zijn (09.00 uur), ik houd jullie op de hoogte.

Liefs

1 opmerking:

  1. Mijn aanbod staat nog steeds heh ;)
    Gelukkig dat je minder beroerd bent, nu hopen dat je weer wat meer energie krijgt. Vandaag minder grauw buiten, ik stuur dus wat zonnestralen jouw kant op. Dikke kus lieverd!

    BeantwoordenVerwijderen