dinsdag 12 november 2013

12 november 2013...week 2

Ondertussen is het al weer een week geleden dat ik mijn 2e chemo heb gehad. En...ik ben weer aardig aan het opkrabbelen! Spendeer nu het merendeel van mijn dag buiten bed.... Gister weer even gekeken op het werk. Nu zonder m'n laptop mee te nemen, dus niet gewerkt (best lastig...)! Ik had bedacht om ook maar iets aan beweging te doen, maar wat? Had me voorgenomen om elke dag een half uur te gaan wandelen, maar ja om dit in de stromende regen te doen... Gewoon weer naar bodypump te gaan, leek me ook niet zo'n goed plan. Dus....ik ben vanochtend naar de fysiotherapeut gegaan! Hier kun je nl ook fysio-fitnessen en een beetje begeleiding kan geen kwaad, lijkt me. Intake gehad met een heel aardige dame die wel erg benadrukte dat ik mijn energie goed moet verdelen (ze heeft het idee dat ik nog best veel ballen in de lucht wil houden).... Afgesproken dat ik a.s. vrijdag weer kom voor een prive-sessie om te zien wat ik "aankan". Idee is om dan in mijn goede weken ca. 2x per week half uur/3 kwartier wat cardio te doen om mijn conditie op peil te houden (of te krijgen?) Toen ik thuiskwam viel ik midden in Nederland in beweging....ook leuk! Es kijken of ik dat morgenochtend mee kan doen... Zo blijf ik een beetje bezig!

3 opmerkingen:

  1. Er gaat een wereld voor je open...Nederland in Beweging! Maar super goed joh! Heb je de hoelahoep al in bestelling ;) Dikke kus, Petra!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Tan. Fijn dat je je alweer wat beter voelt. En goed dat je bij de fysio ook kan fitnessen. Die aardige dame heeft je juist ingeschat zo te lezen :-), niet gelijk te veel willen doen heh. Dikke kus, Marjolein.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je weer wat beter voelt! Wandelen is idd leuker met mooi weer, goed dat je iets anders hebt gevonden.
    Ben je deze week nog bij v&b denk je?

    BeantwoordenVerwijderen